Ξενοδοχεία

  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ.
  • ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ (ΦΕΚ ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ 3387)

Η NOBLE OIL ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Τι είναι τα ακάρεα;

Τα ακάρεα σκόνης είναι μικροσκοπικοί ζωντανοί οργανισμοί που κατοικούν στο σπίτι σου κυρίως στο στρώμα του κρεβατιού σου, στα χαλιά, στις μοκέτες και στις κουρτίνες. Δεν έχει σημασία αν το σπίτι σου είναι πεντακάθαρο καθώς η εξάπλωση και η διατήρησή τους εξαρτάται από άλλους παράγοντες. Τα ακάρεα λατρεύουν την υγρασία, γι΄αυτό και αναπτύσσονται πιο έντονα τους φθινοπωρινούς μήνες μέχρι την άνοιξη. Ο ιδρώτας του σώματός σου, τα υπολείμματα φαγητού και τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σου αποτελούν την τροφή τους. Γι΄αυτό και τα ακάρεα στο στρώμα είναι η κύρια εστία ανάπτυξης στο σπίτι σου.

Όπου υπάρχει αυξημένος πληθυσμός ακάρεων, έχουν παρατηρηθεί και τα περισσότερα προβλήματα υγείας. Ευθύνονται για την εμφάνιση άσθματος, για διάφορα αναπνευστικά θέματα, αλλεργίες, φαγούρα, βήχα ακόμη και συνάχι. Χωρίς να το καταλαβαίνεις, αφού δεν φαίνονται, εκτίθεσαι συνεχώς στα ακάρεα και στα περιττώματά τους εισπνέοντάς τα. Οι εχθροί αυτοί της υγείας μπορούν να αντιμετωπιστούν ώστε να περιοριστεί η συχνότητα ανάπτυξής τους και να μειωθεί η ένταση των αλλεργικών συμπτωμάτων.